zomercursus yoga

 

 

KENNISMAKEN MET DIVERSE YOGA VORMEN OP DE ZOMERCURSUS YOGA

Docent: Yvette Faber

Van 13 – 19 augustus 2017

vanaf 520,00 euro, inclusief verblijf, in Atelier Plomion in Noord-Frankrijk

 

Een week lang alleen maar bezig zijn met yoga in het Franse dorpje Plomion onder professionele begeleiding van Yvette Faber. Op een actieve en gezonde manier uitrusten van de drukte in het dagelijkse leven en jezelf meer verdiepen in yoga.

Een volle cursusgroep heeft maximaal 13 deelnemers. Meld je op tijd aan.

Yoga is een fijne en effectieve manier om tot rust te komen. Door de meditatieve vorm van oefeningen doen, ben je in staat om je  hersenspinsels uit te bannen. Dit werkt veel effectiever wanneer je vijf dagen elke dag, onder professionele begeleiding, jezelf volledig aan yoga kunt wijden. Door intensief te oefenen, zonder afgeleid te worden door beslommeringen,ontdek je nieuwe, verfrissende aspecten van jezelf. Soms merk je duidelijke veranderingen en soms is het proces wat subtieler en langzamer. Daar kom je alleen achter door  het te doen.

 

Een goeie ‘work out’  zijn de yoga oefeningen zeker: je gebruikt al je spieren; je strekt en rekt en je werkt aan de opbouw van je kracht en concentratie.

Je yoga mat is de afbakening van jouw wereld en eigenlijk begint yoga pas echt als je weer van die mat afstapt de wijde wereld in. Het is je eigen keus en verantwoordelijkheid om zo ver te gaan als je wil. Daag je zelf uit maar doe dat met gezond verstand. Alles mag, niets moet.

Iedereen kan aan deze lessen meedoen. Yvette kan de lessen zò opbouwen dat deze interessant zijn voor beginners als voor gevorderden.

In  Atelier Plomion is een ruime yoga ruimte van 90 m2 beschikbaar met spiegels aan de wand en met een prachtig uitzicht.

Yvette is een professioneel yoga instructrice. Sinds 2002 geeft zij les in diverse yoga centra in  Valencia, op Ibiza en in de vrije natuur. Vanaf 2010 heeft Yvette haar eigen ‘FlowStudio’  in Valencia, Spanje, alwaar zij les geeft in: Hatha yoga; Dynamische yoga;YIN-Restorative yoga en Vinyasa yoga. Yvette blijft yoga cursussen volgen in Rishikesh (India)  en dichter bij huis workshops in Iyengar yoga, Jivamukthi yoga, Yin- Restorative yoga. Ook verdiept Yvette zich in verschillende oriëntale meditatie technieken zoals Vipassana en Boeddistisch georiënteerde meditaties waaronder de ‘Love and kindness’  meditatie (Metta Bahavana).

Yvette’s  geeft heerlijke Japanse gezichtsmassages. Deze kan zij tussen de lessen door geven. (Basic facial massage 45 min / 25€ – Lifting facial massage 75 min / 35€.)

www.flowyogavalencia.wordpress.com

Aanmeldingsformulier

YOGA ROOSTER VAN DE ZOMERCURSUS