programma yoga

Het programma van het rooster wordt aangepast aan het niveau van de deelnemers. De lessen zijn voor ieder niveau toegankelijk.

Hieronder zie je een programma voorstel van de docent. Aan de hand van de inschrijvingen wordt een definitief programma gemaakt.

Je bent vrij om wel of niet aan alle lessen deel te nemen. Neem wel je eigen anti-slip yoga matje mee. Wij zorgen voor de rest van de noodzakelijke yoga spullen.

Elke dag worden er drie lessen van elk 90 minuten in drie verschillende Yoga stijlen gegeven.

 

Voor het ontbijt:

VINYASA en PRANAYAMA YOGA: Met Vinyasa beoefen je het rangschikken van de diverse Yoga houdingen (Asanas) in coördinatie met je ademhaling. Met Pranayama beoefen je ademhalingstechnieken.

 

Voor de lunch:

HATHA YOGA: Hatha is een overkoepelende naam die de meeste Yoga stijlen vertegenwoordigt. Hatha bereidt je lichaam voor op diepere spirituele oefeningen.

 

Na het diner (mits geen alcohol gedronken):

YIN YOGA: Dit is een langzame, rustige les maar dat wil niet (altijd) zeggen een makkelijke les. In deze Yoga stijl zijn de verschillende Yoga houdingen passief en worden tussen de zestig seconden en vijf minuten vast gehouden. Deze Yin Yoga houdt het bindweefsel vochtig en soepel. (Het bindweefsel wordt droger in de loop der jaren.) Deze houdingen werken voor het merendeel op het onderlichaam, op de binnenkant van de boven benen en op de onderrug.

Aanmeldingsformulier